Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatie sjokolade en zeep

Informatie

1. Bestellen 

Bij het bestellen In onze webwinkel kunt u eenvoudig het doosje sjokolade+zeep kiezen dat u wilt hebben. Het doosje met sjokolade wordt de werkdag na uw bestelling geleverd. In het geval er onvoldoende sjokoladedoosjes op voorraad zijn om uw bestelling uit te voeren zullen wij contact met u opnemen. Voor een bestelling in onze webwinkel hoeft u geen account aan te maken. Bij een grotere bestelling dient u ruim van tevoren aan ons door te geven. U kunt dan contact met ons opnemen via de contactpagina of door te bellen met: 0624276933.

2. Verpakking

Onze sjokolade+zeep zijn handgemaakt en worden in een exclusieve doos verpakt. De zwarte doosjes zijn gemaakt met goudraster waardoor de verpakking een luxueuze uitstraling heeft. Onze doosjes worden met zorg verpakt en hierdoor is het risico dat het doosje of de bonbons beschadigd raken vrijwel nihil.
 

3. Betalen
U kunt veilig en vertrouwd met iDEAL betalen. Bedrijven kunnen afrekenen met iDEAL, maar ook per toegezonden factuur.
 

4. Factuur
Uw factuur wordt per e-mail naar u toe verzonden. Op deze rekening staat de btw apart vermeld. Ontvangt u als bedrijf liever een factuur per post? Ook dat is mogelijk.

5. Bezorgen

Geen bezorging vanaf 23 graden !! Vanaf 23 graden Celsius kunnen wij uw bestelling helaas niet bezorgen. U kunt uw bestelling wel plaatsen, maar wij kunnen pas weer verzenden wanneer de temperatuur onder de 23 graden is gedaald.
 

Sjokolade bewaren U kunt de sjokolade het best op een droge plek bewaren bij een normale kamertemperatuur.
 

Vragen, klachten of opmerkingen? Wij willen graag dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Heeft u een vraag, klacht of opmerking? Dan kunt u ons dit laten weten via de contactpagina.
 

Privacy beleid E+E Sjokolade E+E Sjokolade respecteert de gegevens van alle gebruikers van de website en draagt er persoonlijk zorg voor dat de vertrouwelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de bestellingen snel en gemakkelijk te laten verlopen. Daarna zal het verwijderd worden uit ons systeem.

naar boven